HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Haziran 2021 Cuma Saat: 14:01

HEDEF : ÜST LİGE TAŞIYACAK BİR KADRO KURUMAK

52 Orduspor FK’de Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki oldu
HEDEF : ÜST LİGE TAŞIYACAK BİR KADRO KURUMAK

Kongresini yapan 52  Orduspor Futbol Kulübünde  yönetim 2021-2022 sezonu hazırlıklarına hızlı başladı.

Yönetim ilk olarak teknik Direktör konusunda  Cüneyt Tiryaki ile dün anlaşma imzaladı. Yönetim bu günden itibaren teknik heyetin isteği doğrultusunda iç ve dış transfere ağırlık verecek.

HOŞGELDİN CÜNEYT HOCA

52  Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, "BAL Ligi'nde daha önce iki kez şampiyonluk yaşamış, 3.Lig'de de iki kez takımına Play-Off oynatan, ligimizi iyi tanıyan, başarılı olan Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki ile görüştük ve yönetimimizin hedefi bildiriltik,

 2021-2022 sezonunda üst lige çıkmak için ne gerekiyorsa yapılması gerektiği bildirilmiş ve mutabık kalınarak imzaları atmış bulunuyoruz. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Cüneyt hocamıza da futbola başladığı takımına hoş geldin diyorum. Bugün hızlı bir şekilde iç ve dış transfer görüşmelerine başlanacaktır. Kesinlikle üst lige taşıyacak bir kadro kurulacaktır. Tabi ki geçen sezon oynayan futbolcular da olacak. Bugün transfer komitemiz ve teknik direktörümüz değerlendirme çalışmalarına başladı. Giden, kalan, yeni gelecek oyuncular sizlere kesinleştikten sonra kısa süre içerisinde bildirilecek. Ordusporumuzla yeni sezonda şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Allah utandırmasın" dedi

52  Orduspor Futbol Kulübü Teknik Direktörlüğüne getirilen Cüneyt Tiryaki ise, ‘’Beni bu önemli göreve layık gördükleri için teşekkür ediyorum. 2021-2022 sezonunda 52 Orduspor'un hedefine ulaşabilmesi için gerekli çalışmaları yapıp, hata yapmadan, bize olan güveni boşa çıkarmadan elimizden geleni Bu şehrin profesyonel ligdeki temsilcisinin hedefsiz olma şansı yok. Bu şehir defalarca Süper Ligi de gördü. 3.Lig, Ordulu futbolseverleri tatmin edici bir lig değil. İvedilikle bu liglerden kurtulmamız için bir mücadele vermemiz gerekiyor. Geçmişte çalıştırdığım takımlarda bir başarı çizgim oldu. İnşallah onun üzerine çıkarak bunu taçlandırmak istiyorum. 52 Orduspor'un hedefi, tartışmasız bulunduğu kategoride en üst sırayı hedeflemektir. Tamamen bu hedef doğrultusunda çalışacağız. Bu hedef için saha içerisinde ne yapılması gerekiyorsa da yapmaya gayret edeceğiz.

Geçen sezon 68 Aksaray Belediyespor'u çalıştırırken, 52 Orduspor rakibimizdi. Hatta 2 maçını da çıplak gözle izledim. Bir tane de müsabaka oynadım. Oyuncuları görme fırsatım oldu. Birçoğunu büyük ölçüde tanıyorum. 52 Orduspor, geride kalan sezonda hedefe ulaşamadı. Yeni sezonda elimizdeki takımın kaybetmeyeceğiz. Ama başarmak için de yenilenmeye ve yeni bir enerjiye ihtiyacımız var’’ dedi.




Anahtar Kelimeler : HEDEF, :, ÜST, LİGE, TAŞIYACAK, BİR, KADRO, KURUMAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler